Læg smørret på en tallerken og dæk det med et glas. Nogen burde få en medalje for denne opfindelse.

For nylig har der været meget snak om smør på grund af de høje priser på dette produkt. Vi bruger også smør hver dag. Men nogle gange støder vi på et ikke ubetydeligt problem i køkkenet. En løsning på dette problem kan findes i et tip fra madbloggeren Ania Zyśk.

Smør uden hemmeligheder

Det er svært at forestille sig madlavning og den daglige kost uden smør. Vi smører dette stadig dyrere produkt på brød og steger i det. Vi tilsætter smør til kager og forskellige retter. Dette produkt, der indtages i moderate mængder, giver os mange vitaminer.

Smør er rig på vitamin A, D, E og K. At spise smør har en positiv indvirkning på vores immunforsvar, hud, syn og knogler. Dette værdifulde produkt har antiinflammatoriske og kræftbekæmpende egenskaber. Men vi ved alle, at smør i køkkenet nogle gange kan give problemer.

Denne opskrift på kolde ben fik jeg fra en bryllupskok. De er et hit i karnevalet.
Hvordan blødgør man smør?
Vi har vel alle oplevet smør, der er hårdt som sten. Det er et stort problem i køkkenet. Især når vi gerne vil smøre smør på brødet hurtigt. Men når vi tager smørret ud af køleskabet, kan vi ikke gøre det. Nogle opbevarer smørret i en beholder med vand, men det er ikke en løsning, der passer til alle.

Her kommer madbloggeren Ani Zyśk til undsætning. Hendes opskrifter på nettet er blevet elsket af hundredtusindvis af internetbrugere. Opskrifter og nyttige tips til køkkenet kan findes på Anis Instagram-profil jedz.pysznie. Et af disse tips er en metode til hurtigt at blødgøre smør. Det kan bruges i ethvert køkken. Find en krukke, varmt vand, en tallerken og selvfølgelig smør.

Trin 1. Hæld varmt vand i et glas og stil det til side et øjeblik


Trin 2. Hæld derefter vandet ud og læg smørret på en tallerken. Dæk det med det varme glas


Trin 3. Efter et øjeblik er smørret perfekt til smørring

Сreody ❤️