Vejledning til Pleje af Sølvsmykker: Giv Dine Smykker Nyt Liv

Vejledning til Pleje af Sølvsmykker: Giv Dine Smykker Nyt Liv

Sølvsmykker er ikke blot tidløse, men også robuste. Dog vil al sølv med tiden få en mørkere patina. Dette skyldes reaktionen med svovlbrinte og syre, som findes i luften, hud, stof, parfume og visse hudcremer. For at bevare glansen anbefales det at opbevare sølvet i en lufttæt æske, når det ikke er i brug. Hvis misfarvning opstår, kan du nemt bringe dine smykker tilbage til deres tidligere skønhed ved at polere dem med en sølvpudseklud eller bruge sølvrens.

Hurtig Sølvrensning med Opvaskemiddel:

  1. Bland et par dråber opvaskemiddel med vand.
  2. Lad dine sølvsmykker bløde i blandingen.
  3. Skyl dem under lunkent vand og tør med en ren klud.
  4. Gendan glansen med en sølvpudseklud.

Tips til Pleje af Sølvsmykker:

  • Opbevar dem adskilt i stofposer for at undgå ridser.
  • Undgå fugt, parfume og hudcremer.
  • Opbevar ikke smykker på badeværelset.
  • Undgå at bære dem under bad eller opvask.

Sterling 925 - Ægte Sølv:

Sølv er en af verdens mest anvendte metaller. Rent sølv er for blødt til smykker, så det legeres ofte med kobber, hvilket resulterer i sterling sølv 925. Ægte sølv skal indeholde mindst 92,5% rent sølv. Creody's sølvsmykker er stemplet med 925 som bevis på deres autenticitet.

Forgyldt Sølv:

Creody's forgyldte sølvsmykker består af sterling sølv belagt med 18 karat guld via elektrolyse. Guldet kan falme med tid og slid, men smykket forbliver autentisk med en lysere glans, da sølvet skinner igennem. Stempel 925 bekræfter forgyldt sølv. Disse smykker kræver ikke sølvpudsning og skal undgås kontakt med sølvrens for at bevare belægningen.

Creody's Sølvkollektioner:

Udforsk vores omfattende udvalg af sølvsmykker, herunder halskæder, armbånd, vedhæng og ringe. Vi tilbyder også smykker til børn. Med regelmæssige lanceringer af nye kollektioner, kombinerer Creody erfaring og ekspertise for at levere unikke og kvalitetsbevidste smykker. Spørg os gerne om råd og tips - vi er her for at hjælpe dig med at bevare dine smykkers skønhed!

Contact form