Opdag Sterlingsølv: fakta, refleksioner og plejetips

Lad os dykke ned i en af de mest populære smykkevalg i dag - sterling sølv. Vi vil udforske nogle oplysende og interessante detaljer om dette fantastiske materiale.

1. Ægte, Men Med en Drejning

Sterling sølv er ikke ren sølv, og det er ikke nyt. Årsagen bag dette er, at rent sølv er blødt og let mister form og styrke. Derfor blev sterling sølv skabt ved at blande sølv med kobber eller zink i forholdet 92,5% sølv og 7,5% kobber/zink for at skabe stærkere smykker, der kan modstå daglig slitage.

2. Reflekterer Lys som En Mester

Sølv er utroligt reflekterende og kan reflektere op til 95% af det synlige lys. Hvad betyder det for dig? Ved at passe godt på dine sterling smykker kan du være sikker på, at de vil skinne, når du bærer dem til daglig og til specielle lejligheder.

Sjovt Faktum: Sølv er så god til at reflektere lys, at det bruges i spejle, teleskoper og mikroskoper.

3. Oxidering - En Uundgåelig Proces

Sterling sølv kan blive mørkere og miste sin glans med tiden på grund af oxidation. Dette skyldes eksponering for svovl i luften, et højt syreindhold i kroppen og fugtighed. Oxidering er praktisk talt umuligt at undgå.

Men frygt ej! Sterling sølv er nemt at pleje. Oxidering sker gradvist, og smykket behøver kun rengøring få gange om året. Vores universelle smykkerens og pudseklud er perfekte til at give dine smykker den kærlige pleje, de fortjener.

Så, lad dig forbløffe af sterling sølvs skønhed og holdbarhed, og vedligehold dine smykker med enkle plejeteknikker.

Contact form