Forgyldning af vores produkter

Forsølvet Messing

Vores forsølvet messing har en pæn og rustik overflade, som vil holde overfladen i længere tid, før der begynder at komme plamager og slidtage på. Hvis du er ny til at lave smykker, vil vi anbefale du starter med forsølvet messing, og bevæger dig over til sterlingsølv når du føler dig mere komfortabel, eller blot vil have et længerevarende smykke.


Forgyldt Messing

Vores forgyldt messing har en flot guld overflade. Materialet vil aftage og blegne hvis der er kropskontakt eller for meget slidtage. Vi anbefaler at du ikke går i bad eller sover med forgyldt messing, da det blot vil fremskride processen.
Vi vil anbefale, for at længerevarende smykke, at bruge forgyldt sterlingsølv, og kun bruge forgyldt messing til at øve på, eller skitsere designs.


Sterlingsølv 925s

Sterlingsølv er et stykke metal, som aldrig mister sin farve. Det er oplagt til længerevarende smykker, som man gerne vil bruge lidt ekstra penge på for at få kvaliteten i top, og et pænt sølv metal som ikke mister nuancen eller sit shine.
Vi anbefaler sterlingsølv til alle smykker der skal være længerevarende, og man ikke har lyst til at skulle tage af og på heletiden.


Forgyldt Sterlingsølv 925s

Forgyldt sterlingsølv, er vores normale sterlingsølv, som er blevet forgyldt med 0.4μm, som er industristandarten for forgyldninger. 
Vi vil varmt anbefale at bruge forgyldt sterlingsølv, fremfor forgyldt messing, trods psidifferencen, for at få et smykke der ikke blot holder længere, men holdes pænere over tiden. Og i min personlige optik, synes jeg kun forgyldningen bliver pænere med tiden.

Contact form