Alt at vide om vores halskæder hos Creody

Smykkets kvalitet og holdbarhed

Sterlingsølv(925s) smykker

 Alle vores smykker vil du finde i en god kvalitet af sterlingsølv, som er målt i 925. Dette betyder at 925/1000 er rent sølv, hvor rasterende kan ofre er kobber.

 

Forgyldte smykker

Finder du en af vores halskæder i guld, vil det betyde at vi har forgyldt halskæden i et lag af 0.4μ i en 24kt forgyldning for at kunne holde farven pæn og skinnende, også flere år efter brug.


Hvordan holder jeg et smykke smukt i længere tid

Der er få fif og tricks til at få smykket til at holde endnu længere, det kunne fx være:

  • Sov ikke med smykket
  • Bær ikke smykket til sport eller træning
  • Bær ikke smykket i bad eller i havet

 

Rens af vores smykker

Ved rens af vores smykker, er det forskellige i forhold til hvad smykket er lavet af. Er det vores sterlingsølv, skal du bruge sølvrens som hjælper halskæden med at få et frisk look efter længe brug. 
Har du derimod et guldbelagt smykke, må du ikke bruge sølvrens, men i stedet bruge varmt vand og lidt opvaskemiddel.

 

Længden af halskæden til dig

Længden af halskæden kommer meget an på din hals og hvilket look du vil gå for.
Ønsker du en choker. ville du skulle vælge en halskæde omkring 5 cm større end din hals.
Vælger du en kort halskæde, skal du have en halskæde 10cm længere end dit halsmål.
Vælger du en lang halskæde, skal du minimum op på 20cm længere. Dette er oplagt til halskæder med vedhæng, eller som værende en den længste halskæde hvis du vælger at beklæde flere halskæder på én gang.

 

Opdag vores fantastiske udvalg af halskæder i vores smykkebutik! Vores produktbeskrivelser er designet til at hjælpe dig med at finde den perfekte halskæde, der passer til din stil og personlighed. Udforsk vores kollektion og tilføj et strejf af elegance til dit look!

  1. Guldhalskæder: Vores guldhalskæder er et klassisk valg, der tilføjer glamour og raffinement til enhver lejlighed. Vælg mellem forskellige guldstyrker og stilarter, såsom figarolink, ankerlink eller cirkellink. Vores guldhalskæder er fremstillet af høj kvalitet og vil være et tidløst tilbehør til din smykkesamling.

  2. Sølvhalskæder: Hvis du foretrækker et mere subtilt og moderne look, er vores sølvhalskæder det perfekte valg. Vores sølvsmykker er lavet af ægte sølv og kommer i forskellige designs, herunder kædehalskæder, vedhængshalskæder og charmhalskæder. Uanset om du leder efter noget minimalistisk eller mere iøjnefaldende, har vi det, du søger.

Contact form