Forskellige Finish på Miyuki Glasperler

Forskellige Finish på Miyuki Glasperler

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor præcis den samme farve af små glasperler har forskellige numre eller SKU'er, der adskiller sig? Selvom vi og vores producenter gør vores bedste for at holde navne og identifikationer ens på tværs af størrelser, kan det være forvirrende for nybegynderen inden for perlevævning. Her vil vi gennemgå alle de forskellige typer af finish på Miyuki glasperler.

AB/Regnbue:

Aurora Borealis-effekten dækker basisglasset med et spektrum af farver. Hvor synlig effekten er, afhænger generelt af, hvor mørk perlen er. Du vil altid se "AB" i beskrivelsen, og lejlighedsvis vil Miyuki Glasperler have et "R" i slutningen af varenummeret.

Barok:

En facetteret perle-lignende overfladefinish, som påføres over glasset. Barokfinishen giver en 3D bølget tekstur, der minder om en ferskvandsperle, til perlenes overflade. Kanterne ved hullerne justeres i hånden, så der kan være mere variation i hulstørrelsen end normalt. Disse er en begrænset udgave lavet af Miyuki i kun få størrelser.

Ceylon:

En lusterbelægning, som giver en hvidlig glans til basisglasset. Tænk på en perlebesat bryllupskjole eller slør udsmykket med en perlehvid lusterperle. Ceylon-finishen findes typisk på hvid, off-white, bleg gul og lyserød og tilføjes oftest til andre medium til lyse pasteller.

Farveforet:

Maling eller farvestof bruges til at farve perlen omkring hullet, så centrum er en anden farve end ydersiden. Mindre holdbar end de fleste finishes. Farveforede perler kan falme, hvis malingen er en klar farve, eller kan gnides af, hvis tråden trækkes gennem perlen flere gange. Stadig mere holdbar end en farvet eller galvaniseret finish.

Farvede Glasperler

Farvet glasperler farves kun, når den ønskede farve ikke kan skabes ved en anden metode. Farvede perler bør undgås, hvis muligt, da finishen kan falme under lys eller gnides af med slid eller under fremstillingsprocessen. Alle vores Miyuki-perler vil sige "farvet" i deres beskrivelse, så de kan identificeres.

Duracoat:

Miyuki har skabt en mere holdbar ekstra belægning for farvede og galvaniserede finishes. Duracoat-perler er overlegne i forhold til almindelige farvede og galvaniserede perler, men kan stadig falme eller gnides af som deres traditionelle modparter.

Frosted/Mat:

Matte glasperler er tumlet eller behandlet med syre for at skabe en frosted havglas-eksteriørfinish. Beskrivelsen vil altid indeholde "Mat", og Miyuki glasperler vil typisk have et "F" i slutningen af varenummeret.

Frosted Regnbue (FR):

En kombination af den frosted/matte finish og AB/Regnbue-finishen. Beskrivelsen vil indeholde "Mat AB", og glasperler vil typisk have et "FR" i slutningen af varenummeret.

Galvaniseret:

En metalbelægning, der påføres perlenes overflade, erstattet af den mere holdbare Duracoat Galvaniseret finish. glasperler galvaniseres kun, når den ønskede farve ikke kan skabes ved en anden metode. Galvaniserede perler bør undgås, hvis muligt, da finishen kan gnides af med slid eller under fremstillingsprocessen. Alle vores Miyuki-perler vil sige "galv" i deres beskrivelse, så de kan identificeres.

Lysende:

En lysende neonfarvet foret finish, disse perler er super lyse indvendigt og gennemsigtige udvendigt. Den lysende finish er en type farveforet finish. Disse er en begrænset udgave lavet af Miyuki i kun få størrelser.

Luster:

En ekstra skinnende gylden glød over overfladen af glasperlen. Oftest en gylden luster, belægningen tilføjes en gennemsigtig perle for at forbedre farven med varme gyldne højdepunkter.

Ovenstående gennemgang af Miyuki glasperler forskellige finishes hjælper dig med at forstå og vælge præcis den rigtige type perle til dit næste smykkeprojekt. Uanset om du er til den glitrende effekt af AB/Regnbue eller den elegante glans fra en Ceylon-finish, har Miyuki et bredt udvalg, der kan opfylde ethvert kreativt behov.

Contact form