Kartoffelskræller, som ofte smides ud, kan med stor effektivitet bruges i ovnen.
Kartoffelskræller kan være nyttige til din køkkenovn.
Kartofler er en af de mest spiste grøntsager i verden, og når de tilberedes, har mange mennesker en tendens til at smide en meget vigtig del væk: skrællen. Du kan udnytte denne skræl på mange måder.
En af dem har at gøre med ovnen , et af de redskaber, der kan bruges til madlavning. Alt du skal gøre er at placere skrællerne i hjørnerne af ovnen.
Placering af kartoffelskræller i hjørnerne af ovnen: hvorfor det anbefales
Hvorfor anbefales det at bage kartoffelskræller i ovnen
Når kartoffelskræller opvarmes, frigives der mange gavnlige egenskaber, der bidrager til rensning og fjernelse af ubehagelige lugte..
Ved at bruge dette trick finder du ikke kun en måde at bruge kartoffelskræller på, men holder også din ovn i god stand uden at bruge dyre kemikalier.
Det viser sig, at kartofler indeholder stivelse og andre naturlige olier, der hjælper med at blødgøre fedt og snavs, der sidder fast på ovnens vægge. De kan også fjerne ubehagelige lugte fra apparatet.
I dette sidste punkt er det værd at nævne, at du kan bruge skræl fra andre citrusfrugter, f.eks. citron, for at give indersiden af din ovn en anden duft . Dette trick kan bruges til dyb rengøring, men det anbefales mere til vedligeholdelse.
Placering af kartoffelskræller i ovnens hjørner: hvorfor det anbefales
Nu ved du, at hvis du vil holde din ovn ren og lugtfri, er det bedst at bruge kartoffelskræller . Den rigtige måde at gøre det på er at følge disse trin:
Sådan bruger du kartoffelskræller i ovnen
- Efter at have renset kartoflerne, læg skrællerne i en ren beholder.
- Fordel skrællerne i hjørnerne af ovnen.
- Varm ovnen op til middel varme i ca. 30 minutter.
- Fjern skallerne, og vent, til ovnen er kølet af.
- Fjern fedt og snavs med en fugtig klud.